Carprof

CarProf is een garage voor alle merken die op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid biedt. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want iedere CarProf klant heeft twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dat is uniek voor garagebedrijven.
CarProf is anders

CarProf onderscheidt zich door open en eerlijk te zijn. Dit doen we door duidelijke afspraken te maken. We vinden het immers belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Vooraf, niet achteraf. De heldere communicatie van CarProf verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Deze transparante instelling maakt een zichtbaar verschil en dat karakter hanteren we in onze uitstraling. Fris, schoon en opgeruimd. Zoals het hoort.
CarProf biedt zekerheid

Bent u op zoek naar een garage die kwaliteit en zekerheid biedt? CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek een van onze vestigingen voor een kennismaking. De medewerkers van CarProf staan altijd voor u klaar.

De voordelen van CarProf Bakkers
CarProf Bakkers biedt op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Bakkers zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want iedere CarProf Bakkers klant heeft twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Eigenaar Leon Bakkers: ‘De service die we leveren is altijd van hoog niveau geweest, maar daarnaast willen we een breder pakket van diensten kunnen bieden. Met name de internationale pechhulp en twee jaar lange garantie op reparaties en onderdelen zijn zeer interessant voor onze klanten.' Een bijkomend voordeel ziet Bakkers in de hands-on aanpak van de CarProf formule: 'De ondersteuning op gebied van marketing en rendementsverbetering bieden een tastbare meerwaarde voor onze onderneming.'

Contact opnemen

Carprof Bakkers
Brasser 5
4273 LP Hank
Telefoon: 0162-402324