Auto Onderhoud bij CarProf Bakkers

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto? De specialisten van CarProf beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat doet CarProf bij een onderhoudsbeurt?

Het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer: de fabrikant van uw auto heeft namelijk precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. CarProf werkt met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden om elke 20.000 kilometer de interieurfilters te vervangen. Bij 120.000 kilometer kan de distributieriem aan de beurt zijn. De CarProf monteur controleert daarom eerst de kilometerstand uw auto. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u een offerte die uitvoerig besproken wordt. Pas daarna voert CarProf het onderhoud uit.

Beter onderhoud bij CarProf

CarProf gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Bovendien zijn de CarProf monteurs uitstekend opgeleid. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto; stoel- en stuurhoes worden pas verwijderd bij afgifte van uw auto.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over onderhoud of maakt u liever direct een afspraak? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Contact opnemen

Carprof Bakkers
Brasser 5
4273 LP Hank
Telefoon: 0162-402324